Exterior

Expresiv si versatil.

Blocuri optice duble

Blocurile optice duble includ luminile de zi cu LED, pozitionate deasupra farurilor cu LED.

Grila de tip cascada

 Designul modelului atrage prin grila de tip cascada, de mari dimensiuni.

Faruri LED

 Farurile LED adauga o alura impresionanta, permitand comutarea in mod automat a fazei lungi / scurte datorita sistemului de asistenta pentru faza lunga (HBA).

Simplitate si eleganta

 Silueta armonioasa este accentuata de linia simpla si eleganta a plafonului, care continua fluid de la faruri pana la lampile din spate.

Jante din aliaj

Jantele din aliaj exprima cel mai bine personalitatea unui autovehicul.
Acestea contribuie la agilitate si la reducerea consumului de
carburant. Santa Fe este disponibil cu jante din aliaj de 17", 18" si
19".

Plafon panoramic

 Senzatia de confort si spatialitate, atat pentru conducatorul auto, cat si pentru pasageri, este completata de plafonul panoramic.

Blocuri optice spate cu LED de tip 3D

 Noile blocuri optice spate cu LED de tip 3D confera modelului un aspect distinctiv, dar in acelasi timp contribuie la o vizibilitate mai buna. 

Interior

Eleganta si confort.

 Santa Fe beneficiaza de o arhitectura interioara rafinata si ergonomica. Intr-o imbinare exceptionala de design si functionalitate, la interior descoperim materiale de calitate premium, un spatiu incapator si o vizibilitate deosebita.
Instrumentar de bord
Plasat in mod optim, ecranul LCD de 7" ofera informatii importante despre modul de conducere, sistemele de siguranta activa, consumul de combustibil, instructiunile de navigatie sau temperatura din exterior.
Sistem automat de aer conditionat
Permite ajustarea individuala a temperaturii optime atat pentru conducatorul auto, cat si pentru pasagerul din fata, indiferent de durata calatoriei.
Incarcare wireless
Santa Fe integreaza un suport pentru incarcare wireless prin inductie (standard Qi). Starea de incarcare a telefonului este confirmata de un LED amplasat deasupra suportului.
Cotiera centrala
Pentru mai mult confort, cotiera amplasata intre scaunele din fata dispune si de un compartiment de depozitare.
Scaune incalzite si ventilate
Mai mult confort, in orice anotimp, datorita scaunelor fata incalzite si ventilate. In plus, scaunele spate sunt disponibile cu un sistem de incalzire cu doua trepte de intensitate.
Mereu conectat
Volanul sportiv dispune de comenzi pozitionate ergonomic, pentru a ramane mereu conectat. In plus, functia de incalzire ofera un plus de confort in diminetile racoroase de iarna.
Finisaje din piele
Intr-un mix de design si functionalitate, in habitaclu descoperim materiale de calitate.
Sistem de navigatie cu ecran de 8 inchi
Sistemul multimedia cu ecran de 8 inchi, disponibil optional pentru Santa Fe, include functiile Apple CarPlay si Android Auto, pentru redare audio sau de telefon direct de pe smartphone, dar si o camera video pentru marsarier, cu linii de ghidare dinamica. Este disponibil si un abonament gratuit pe sapte ani la serviciile LIVE, care ofera informatii actualizate in timp real despre vreme, trafic, radare* si cautarea online a punctelor de interes. Apple CarPlay™ este marca inregistrata a Apple Inc. Android Auto™ este marca inregistrata a Google Inc.

Performante

Performante rutiere.

Santa Fe este disponibil in versiunea de motorizare diesel si cu transmisie automata in opt trepte.

Propulsoarele au fost modificate pentru a corespunde noilor standarde Euro 6C.

2,2 CRDi
motor diesel

Motorul CRDi 2,2 litri cu tractiune integrala si transmisie automata in opt trepte dezvolta 200 CP (147 kW) si are un cuplu de 440 Nm. Consumul de combustibil in regim combinat, conform NEDC: 6,1 – 6,3 l/100 km, emisiile de CO2, in regim combinat, conform NEDC: 160 – 165 g/ km*), consum oficial WLTP: 6,8 – 7,3 l/ 100 km, emisii CO2: 179 – 193 g/ km. Versiunea de 200 CP este disponibila cu tractiune integrala, precum si cu 8AT.

Putere maximă: 200cp
Cuplu maxim: 440Nm
Sistem de tractiune integrala HTRAC

In modul Confort, acesta ofera stabilitate,

35% din cuplu fiind distribuit catre rotile din spate.

Sistem de tractiune integrala HTRAC

In modul Eco, HTRAC contribuie la imbunatatirea
eficientei consumului de combustibil, distribuind
intregul cuplu catre rotile din fata.

In conditii de aderenta scazuta, sistemul distribuie
automat forta catre toate cele patru roti.

Sistem de tractiune integrala HTRAC


In modul Sport, HTRAC ofera o accelerare superioara,
prin distribuirea a 50% din cuplu catre rotile spate.

Sistem de tractiune integrala HTRAC


 In modul Smart, sistemul se adapteaza stilului de conducere si conditiilor rutiere in timp real, comutand automat intre Eco, Sport si Confort pentru a obtine performante optime.

Siguranta

Siguranta, o prioritate.

Sistem de avertizare pentru evitarea unei coliziuni la deplasarea in marsarier
Cu ajutorul senzorilor radar, sistemul RCCA detecteaza vehiculele aflate in trafic in spate, atunci cand autovehiculul este manevrat pentru iesirea din spatii de parcare cu vizibilitate redusa, avertizand conducatorul auto prin semnale sonore si vizuale. Utilizand senzorii laterali spate, sistemul scaneaza 180 de grade zona din spatele vehiculului.
Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA)
Sistemul avertizeaza vizual si sonor la miscari nesigure la o viteza de peste 60km/ h, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe banda de rulare.
Sistem de monitorizare a unghiului mort (BCA)
Utilizand tehnologia radar, BCA impreuna cu sistemul de asistenta la schimbarea benzii de rulare monitorizeaza zonele laterale spate ale masinii si, in cazul in care la o incercare de schimbare a benzii este detectat un alt autovehicul, un semnal de alerta este afisat in retrovizoarele exterioare.
Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) in oras si interurban
Este un sistem avansat de siguranta activa care alerteaza conducatorul auto in caz de urgenta si franeaza autonom daca este necesar. Cu ajutorul senzorilor radar si al camerei frontale, sistemul de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.
Pilot automat inteligent cu functie Start/ Stop (SCC w/ S&G)
Utilizand senzorii radar din fata, SCC cu Start/ Stop pastreaza viteza sau distanta constante pana la autivehiculul din fata, prin franarea sau accelerarea automate, urmarind variatiile de viteza ale autovehicului din fata, in limita vitezei setate pe pilotul automat. In cazul in care vehiculul din fata se opreste, sistemul Start/ Stop franeaza vehiculul pana la oprire si accelereaza din nou pana la viteza dorita, imediat ce drumul este liber. Daca vehiculul se opreste mai mult de 3 secunde, conducatorul auto trebuie sa reactiveze sistemul de la comenzile de pe volan sau prin apasarea scurta a pedalei de acceleratie. Sistemul functioneaza la viteze cuprinse intre 0 si 180 km/ h.

Confort

Siguranta si confort.

Portbagaj cu deschidere automata
Cu ajutorul aceastei caracteristici inteligente va asigurati ca veti avea intotdeauna spatiu suficient pentru a a deschide hayonul in siguranta.
Sistem de monitorizare 360°
Un nou sistem inovator de monitorizare, care utilizeaza o serie de camere plasate strategic pentru a oferi conducatorului auto vizibilitate completa 360° in jurul autovehiculului. Aceasta functie este utila in momentul parcarii in spatii restranse.
Sistem audio Krell
Indiferent daca alegi sa ramai conectat sau sa pornesti intr-o calatorie in afara orasului, sistemul audio realizat de Krell ofera performanta sonora remarcabila, pentru experiente de neuitat.
Conectivitate accesibila prin sistemul Display Audio
Sistemul Display Audio ofera pasagerilor posibilitatea de a conecta cu usurinta telefoanele mobile, prin intermediul Apple CarPlay si Android Auto, la ecranul tactil de 7 inchi LCD color. Apple CarPlay™ este o marca inregistrata a Apple Inc. Android Auto™ este o marca inregistrata a Google Inc.
Sistem de navigatie cu ecran de 8 inchi
Sistemul infotainment cu ecran de 8 inchi integreaza navigatia, precum si dotarile media si de conectivitate, permitand conducatorului sa ramane in permanenta atent la trafic. Cele doua aplicatii - Apple CarPlay si Android Auto - permit conectarea diferitelor dispozitive. Sistemul este insotit de un abonament gratuit pe sapte ani la serviciile LIVE, care ofera informatii in timp real despre vreme, trafic si radare (acolo unde legea o permite), plus preturi pentru combustibili, disponibilitatea locurilor de parcare si cautari online pentru diferite puncte de interes. Sistemul de navigatie propune harti 3D si serviciul unic Hyundai Motor Lifetime MapcareTM** care include actualizari anuale gratuite pentru harti si software. Apple CarPlay™ este o marca inregistrata a Apple Inc. Android Auto™ este o marca inregistrata a Google Inc. **Lifetime MapCare este denumirea comerciala a abonamentului Hyundai la programul MapCare™, care include actualizari anuale ale hartilor pentru o perioada de minim 10 ani de la sfarsitul productiei unui model.
Sistem de ajustare si control scaune fata – opt moduri
Pentru un plus de confort, scaunele frontale sunt reglabile cu opt moduri.
Frana de mana actionata electric (EPB)
Usor de utilizat, frana de mana este activata prin simpla accesare a unui buton.
Controlul de la distanta al geamurilor
Ai lasat geamurile deschise? Nicio problema. Acestea pot fi inchise de la distanta prin actionarea butonului de blocare.
Geamuri electrice
Geamurile electrice pot fi actionate printr-o singura atingere, iar functia de siguranta inlatura posibilitatea unor accidentari la inchidere.
Ornament de protectie
Setul de protectie pentru praguri are rolul de a proteja impotriva zgarieturilor.
Functie de memorare pentru scaunul conducatorului auto
Conducatorul auto si pasagerul fata beneficiaza de scaune reglabile electric, cu 10 pozitii diferite.
Sistem de sase airbaguri
Pornesti linistit la drum datorita sistemelor de siguranta integrate, printre care cele sase airbag-uri: doua frontale, doua laterale si doua cortina, care asigura protectia de jur imprejurul habitaclului.
5 ani garantie fara limita de kilometri
Fiecare Santa Fe comercializat va beneficia de 5 ani garantie fara limita de kilometri, 5 ani asistenta rutiera si 5 ani de verificari periodice.

Preturi

Motorizare Echipare Pret lista Pret promotie Pret Program Hyundai 2020*
2.2 l, 200 CP, 4 WD, 8 AT, diesel, Luxury Luxury 53.181 € 43.899 € 42.400 €

Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
Hyundai Auto Romania SRL isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil.

*Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil, in luna aprilie 2020. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 € (TVA inclus) oferite de Hyundai Auto Romania, calculate in euro. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

**Oferta supusa unor termene si conditii, destinata persoanelor fizice, valabila pana la 30 aprilie 2020, in limita stocului disponibil. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 €, TVA inclus, oferita de catre Hyundai Auto Romania, calculata in euro si a contravalorii primei de casare de 6.500 RON, disponibila in PSIPAN, derulat de catre Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru Mediu. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Specificatii

Dotari exterioare

Dotare Luxury
Anvelope Continental
Aprindere / stingere automata faruri
Faruri de ceata tip LED
Grila radiator cu insertie cromata
Jante - 8.0J X19"(Aliaj) / Anvelope 235/55R19
Lumini de intampinare si de drum cu LED
Lumini de zi cu LED
Lumini spate cu LED
Manere exterioare usi cu insertie cromata
Oglinzi exterioare actionate electric, incalzite, in culoarea caroseriei, cu lumina de intalnire si semnalizare incorporata
Oglinzi exterioare cu functie de memorie
Oglinzi pliabile electric
Suporti portbagaj exterior

Confort si functionalitate

Dotare Luxury
5 locuri
Bancheta spate rabatabila 6:4
Buzunare spatare scaune fata
Camera video spate cu predictia traiectoriei
Climatizare automata cu reglare separata stanga/dreapta si dezaburire automata
Computer de bord
Consola centrala fata cu cotiera si spatiu de depozitare
Copertina spate retractabila
Ecran de bord (Supervision 7'' TFT LCD)
Geamuri electrice fata/spate, coborare automata sofer si protectie impotriva prinderii degetelor
Geamuri fata si parbriz cu protectie solara
Geamuri spate si luneta fumurii
HUD (Head Up Color Display - afisaj : viteza, date navigatie, pilot automat, detalii siguranta activa)
Haion actionat electric
ISG (Idle Stop & Go) - sistem Start / Stop
Incarcare telefon wireless
Insertii din piele pe bord, cotiera usa si consola cotiera centrala
Jaluzele geamuri usi spate
Keyless entry / start system cu buton de pornire / oprire (Smart Key)
Manere interioare usi cu insertii cromate
Oglinda interioara electrocromica cu busola
Pachet fumatori
Padele volan
Plafon panoramic cu deschidere partiala
Plafoniera centrala fata pentru iluminare si suport pentru ochelari
Plafoniera centrala spate pentru iluminare
Plasa portbagaj
Priza 220V
Reglare intensitate lumini bord
Roata rezerva temporara cu janta de aliaj
Scaun pasager cu reglare electrica
Scaun sofer cu reglare electrica si suport lombar
Scaune fata cu ventilatie
Scaune fata incalzite cu 3 trepte de reglare
Scaune sofer cu functie de memorie
Scaune spate incalzite
Senzor de ploaie
Stergatoare parbriz "aeroblade"
Stergator si stropitor luneta
Tapiterie scaune din piele
Torpedou cu iluminare si refrigerare
Volan incalzit
Volan reglabil pe inaltime si profunzime
Volan si schimbator viteze imbracate in piele

Dotari optionale

Dotare Pret
Vopsea metalizata 583 €
Vopsea perlata 631 €

Siguranta si securitate

Dotare Luxury
6 airbag-uri: airbag-uri sofer si pasager fata + airbag-uri laterale fata, airbag-uri cortina
ABS + EBD
AEB (Autonomous Emergency Braking) - City, Urban, Pedestrian
AVM (Around View Monitor)
Alarma
Asistenta la coborare din autovehicul - Safe Exit Assist
Asistenta la urcarea si coborarea pantelor
Attention assist (asistenta atentionare oboseala)
Avertizare franare de urgenta
Avertizare limita de viteza
BAS (Brake Assistant System)
BSD (Blind spot detection) - avertizare unghi mort
Centuri siguranta fata pretensionate reglabile pe inaltime, centuri de siguranta spate
Display H-TRAC
Frana de stationare electronica cu functie "auto hold"
Frane fata si spate cu discuri
High beam assist (faza lunga cu functie automata)
Imobilizator motor
Inchidere centralizata cu telecomanda
LKAS (Sistem de avertizare/ asistenta la schimbarea benzii de circulatie)
Pachet legislativ
Pilot automat autoadaptiv - Smart cruise control with stop&go
Posibilitate blocare diferential spate 50:50
Posibilitate setare "drive mode" pe H-TRAC : ECO, sport, confort
Protectie capota
RCTA (Rear Cross Traffic Allert) - avertizare trafic la mersul cu spatele
Senzor de parcare fata si spate
Sistem activ de management al directiei (VSM)
Sistem de monitorizare presiune pneuri
Sistem de suspensie autoreglabila
Sistem fixare scaun copil "ISOFIX"
TCS + ESP
Tetiere reglabile pe inaltime

Sistem audio

Dotare Luxury
Program MapCare - Fresh Map + updaturi gratuite pentru Navigatie
Sistem de navigatie 3D LCD TFT 8'', display color cu touch-screen, sistem audio KRELL Premium (Radio / MP3 / RDS / Bluetooth), conectivitate TomTom live, Apple car play, Android Auto, USB+AUX, subwoofer, amplificator extern, 10 difuzoare

Motorizari

Caracteristici 2.2 l, 200 CP, 4 WD, 8 AT, diesel, Luxury
Cutie de viteze / Nr.rapoarte AT/8
Combustibil motorina
Capacitate cilindrica (cmc) 2199
Putere maxima (CP/rpm) 200/3800
Cuplu maxim (Nm) @rpm 440/1750-2750
Acceleratie 0-100 km/h (s) 9.4
Viteza maxima (km/h) 205

Dimensiuni

Caracteristici 2.2 l, 200 CP, 4 WD, 8 AT, diesel, Luxury
Dimensiuni L/l/h (cm) 477/189/168

Mase si capacitati

Caracteristici 2.2 l, 200 CP, 4 WD, 8 AT, diesel, Luxury
Greutate (kg) 1930
Capacitate portbagaj (litri) 625
Sarcina remorcabila cu dispozitiv de franare / fara (kg) 2000 / 750
Masa maxima total autorizata/ in combinatie (kg) 2407/4407
Capacitate rezervor (litri) 71

Consum si emisii

Caracteristici 2.2 l, 200 CP, 4 WD, 8 AT, diesel, Luxury
Consum oficial* WLTP (litri/100km)/CO2 (g/km) 6.8-7.3/179-193
Consum oficial* NEDC (litri/100 km)/CO2 (g/km) extraurban 5.4-5.6/142-147
Consum oficial* NEDC (litri/100 km)/CO2 (g/km) urban 7.3-7.5/192-196
Consum oficial* NEDC (litri/100 km)/CO2 (g/km) mediu 6.1-6.3/160-165
Nivel poluare EURO 6