Exterior

Remarcabil din orice unghi

Blocuri optice duble

Grila inchisa, elementul de design diferentiator, este incadrata de blocurile optice duble si luminile de zi cu LED pozitionate deasupra farurilor cu LED.

Blocuri optice duble

KONA Electric a fost proiectat sa imbine atat designul expresiv, cat si caracterul multifunctional. Grila fata inchisa, forma rotilor, precum si o clapeta de aer pozitionata in bara de protectie fata au fost concepute special pentru reducerea turbulentelor, contribuind la maximizarea eficientei aerodinamice.

Practic

Plafonul ofera posibilitatea de a monta, de exemplu, un portbagaj suspendat, care poate sustine pana la 80 kg.

Blocuri optice spate

Tema designului aerodinamic este reluata in partea din spate, prin bara de protectie, care integreaza stopul cu LED, rama blocului optic si farurile subtiri cu LED.

Jante din aliaj

Jantele din aliaj exprima cel mai bine personalitatea unui autovehicul. Acestea contribuie la agilitate si la reducerea consumului de carburant. Noul KONA Electric este disponibil cu jante din aliaj de 17".

Dimensiuni generoase

KONA Electric se remarca prin dimensiuni generoase atat pentru pasageri, cat si pentru bagaje. Capacitatea totala de depozitare este de 332 litri (cablul de incarcare inclus) si 373 litri fara. Spatiul alocat bagajelor poate fi extins pana la 1.114 litri, prin rabatarea completa a banchetei din spate.

Interior

Eleganta si confort

Mereu conectat
Volanul sportiv dispune de comenzi pozitionate ergonomic, pentru a ramane mereu conectat. In plus, functia de incalzire ofera un plus de confort in diminetile racoroase de iarna (optional).
Instrumentar de bord de 10.25"
Senzatia de spatialitate este amplificata de instrumentarul de bord cu dimensiuni generoase. Sistemul Head-Up Display (HUD) proiecteaza informatii relevante, direct in campul vizual al conducatorului auto, pentru procesarea rapida a informatiilor, fara a distrage atentia de la condus
Dimensiuni generoase
KONA Electric se remarca prin dimensiuni generoase atat pentru pasageri, cat si pentru bagaje. Capacitatea totala de depozitare este de 332 litri (cablul de incarcare inclus) si 373 litri fara. Spatiul alocat bagajelor poate fi extins pana la 1.114 litri, prin rabatarea completa a banchetei din spate.
Consola centrala
Pe consola centrala se regasesc toate comenzile care faciliteaza utilizarea modulului shift-by-wire, iar in partea de jos, un spatiu de depozitare pentru obiecte personale.
Plafon panoramic
Senzatia de confort si spatialitate, atat pentru conducatorul auto, cat si pentru pasageri, este completata de plafonul panoramic (optional). Disponibil pentru plafonul intr-o singura culoare.

Technologie

Puternic si eficient.

*Datele prezentate se refera la versiunea de baterie de 64 kWh, masuratori realizate conform reglementarilor WLTP. Potrivit NEDC, KONA Electric ofera o autonomie de 546 km.

** Incarcarea bateriei litiu-ion polimer la o capacitate de pana la 80% cu un incarcator rapid de 100 kW.

Placerea de a conduce

KONA Electric beneficiaza de doua variante de propulsoare, oferind clientilor unul dintre cele mai puternice motoare electrice. Bateria de 64 kWh ofera o autonomie extinsa de 449 de kilometri (conform testelor WTLP)/ 546 de kilometri (conform testelor NEDC), dezvoltand o putere de 204 CP/150 kW. Cu un cuplu de 395 Nm disponibil instantaneu, noul KONA ofera o experienta la volan exceptionala, accelerand de la 0 la 100 km/ h in doar 7,6 secunde. Cu o capacitate a bateriei de 39,2 kWh, versiunea de baza are o autonomie de 289 de kilometri (conform testelor WLTP)/ 345 de kilometri (conform testelor NEDC), motorul livrand 136 CP/ 100 kW.

Motorul electric

Alege puterea si defineste intervalul preferat prin selectarea uneia dintre cele doua versiuni de baterie: 39,2 kWh – versiune cu viteza maxima de 155 km/ h si autonomie de pana la 289 de kilometri (conform testelor WLTP)/ 345 de kilometri (conform testelor NEDC). Versiunea de 64 kWh cu o viteza maxima de 167 km/ h are o autonomie de 449 de kilometri (conform testelor WLTP)/ 546 de kilometri (conform testelor NEDC).

100 kw (136 CP)
150 kw (204 CP)

Baterie litiu-ion polimer

Hyundai a optat pentru utilizarea unei baterii litiu-ion polimer, in locul celor conventionale hibride nichel-metal. Ambele propulsoare au un cuplu de 395 Nm, livrat prin intermediul sistemului de propulsie electrica, noul KONA Electric accelerand de la 0 la 100 km/h in doar 7,6 secunde, in versiunea de 64 kWh. Versiunea de baza vine cu o baterie care are o capacitate de 39,2 kWh si o autonomie de pana la 289 km. Motorul dezvolta 100 kW si are un consum de energie de doar 13,9 kWh/100 km (conform testelor WLTP). Versiunea cu raza extinsa este echipata cu o baterie de 64 kWh, cu o autonomie de pana la 449 km (conform testelor WLTP).

Autonomie si capacitate baterie:

289 km / 39 kWh
449 km / 64 kWh

Alimentarea

Sistem flexibil de incarcare

Incarcare rapida

Incarcare standard

Programeaza incarcarea

Noul ecran de 7 inchi al bordului afiseaza
informatii despre nivelul de incarcare si
starea bateriei, precum si despre timpii de
incarcare.
 Pentru mai mult confort, functia de programare
a timpului de incarcare afisata pe ecranul
central permite setarea intervalului de
incarcare, evitand orele de varf.
 Se poate seta o limita de incarcare, de exemplu 50%,
pentru a profita de incarcarea rapida la statiile din oras,
iar pe timpul noptii bateria sa fie incarcata complet,
utilizand priza casnica.
Cablu de incarcare - priza domestica
Conducatorul auto are posibilitatea de a incarca autovehiculul la o priza domestica (220 V monofazat) utilizand cablul ICCB disponibil in echiparea standard. Timp de incarcare: 19h pentru bateria de 39 kWh / 31 h pentru 64 kWh*. Portul de incarcare este amplasat in partea din fata, langa logo-ul Hyundai. *Pot varia in functie de regiune.
Statie de incarcare la domiciliu
Pentru o incarcare mai rapida, conducatorii auto pot opta pentru un punct de incarcare la domiciliu. Timp de incarcare la putere de 7,2 kW: 6 h 10 min pentru bateria de 39 kWh/ 9 h 35 min pentru bateria de 64 kWh*. *Pot varia in functie de regiune.
Cablu pentru incarcarea la statiile de realimentare
Cu ajutorul cablului, autovehiculul poate fi incarcat la statiile de realimentare. Acesta poate fi utilizat si pentru conectarea la o cutie de perete.
Incarcare rapida
Timp de incarcare la statia de 100 kW: 54 de minute pentru o stare de incarcare de 80% pentru ambele versiuni disponibile. Timp de incarcare la statia de 50 kW (80%): 57 de minute pentru baterie de 39 kWh/ 75 de minute pentru bateria de 64 kWh*. *Pot varia in functie de regiune.

Confort

Mai multe optiuni pentru tine.

Incarcare wireless
KONA Electric integreaza un suport pentru incarcare wireless prin inductie (standard Qi). Starea de incarcare a telefonului este confirmata de un LED amplasat deasupra suportului.
Sistem audio Krell
Indiferent daca alegi sa ramai conectat sau sa pornesti intr-o calatorie in afara orasului, sistemul audio realizat de Krell ofera performanta sonora remarcabila, pentru experiente de neuitat.
Setare temperatura
Pentru mai mult confort, atunci cand autovehiculul este conectat la o sursa externa de alimentare - cum ar fi la domiciliu - sistemul permite stabilirea intervalelor in care autovehiculul va fi incalzit la temperatura dorita, in functie de propriul stil de viata.
Scaune incalzite si ventilate
Mai mult confort, in orice anotimp, datorita scaunelor fata incalzite si ventilate. In plus, scaunele spate sunt disponibile cu un sistem de incalzire cu doua trepte de intensitate.

Siguranta

Sisteme de siguranta avansate

Pilot automat inteligent cu functie Start/Stop (SCC w/ S&G)
Utilizand senzorii radar din fata, SCC cu Start/Stop pastreaza viteza sau distanta constante pana la autovehiculul din fata, prin franarea sau accelerarea automate, urmarind variatiile de viteza ale autovehicului din fata, in limita vitezei setate pe pilotul automat. In cazul in care vehiculul din fata se opreste, sistemul Start/Stop franeaza vehiculul pana la oprire si accelereaza din nou pana la viteza dorita, imediat ce drumul este liber. Daca vehiculul se opreste mai mult de 3 secunde, conducatorul auto trebuie sa reactiveze sistemul de la comenzile de pe volan sau prin apasarea scurta a pedalei de acceleratie. Sistemul functioneaza la viteze cuprinse intre 0 si 180 km/h.
Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) in oras si interurban
FCA reprezinta o dotare optionala pentru KONA Electric. Este un sistem avansat de siguranta activa care alerteaza conducatorul auto in caz de urgenta si franeaza autonom daca este necesar. Cu ajutorul senzorilor radar si al camerei frontale, sistemul de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.
Sistemul de avertizare pentru evitarea unei coliziuni la deplasarea in marsarier (RCCW)
Cu ajutorul senzorilor radar, sistemul RCCW detecteaza vehiculele aflate in trafic in spate, atunci cand autovehiculul este manevrat pentru iesirea din spatii de parcare cu vizibilitate redusa, avertizand conducatorul auto prin semnale sonore si vizuale.
Sistemul de mentinere a benzii (LFA)
Sistemul de mentinere a benzii (LFA) ajusteaza automat directia pentru ca autovehiculul sa ramana pe mijlocul caii de rulare la viteze cuprinse intre 0 si 145 km/h, atat pe autostrazi, cat si in oras.
Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA)
Sistemul avertizeaza vizual si sonor la miscari nesigure la o viteza de peste 60km/h, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe banda de rulare.
Sistem de monitorizare a unghiului mort (BCW)
Utilizand tehnologia radar, BCW impreuna cu sistemul de asistenta la schimbarea benzii de rulare monitorizeaza zonele laterale spate ale masinii si, in cazul in care la o incercare de schimbare a benzii este detectat un alt autovehicul, un semnal de alerta este afisat in retrovizoarele exterioare.
Asistenta pentru faza lunga (HBA)
In momentul in care modul auto este selectat, sistemul HBA detecteaza noaptea vehiculele care se deplaseaza atat din sensul opus, cat si pe cele care au aceeasi directie de deplasare, comutand astfel de pe faza lunga pe cea scurta, in cazul in care conditiile de drum o impun. Atunci cand nu detecteaza alte vehicule in apropiere, sistemul reactiveaza automat faza lunga, pentru vizibilitate maxima.
Sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW)
Sistemul permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie neobisnuita a directiei sau alte semne de oboseala. Cu ajutorul sistemului sunt analizate diverse semnale ale autovehiculului, precum unghiul de virare, cuplul la volan, pozitia vehiculului pe banda de rulare sau timpul de condus.
Functia inteligenta de avertizare asupra vitezei limita (ISLW)
Semnele de circulatie sunt recunoscute imediat de catre functia inteligenta de avertizare asupra vitezei limita (ISLW), care afiseaza informatiile atat pe ecranul sistemului de navigatie, cat si pe instrumentarul de bord.
Sistemul de asistenta la faza scurta (LBA-S)
Sistemul de asistenta la faza scurta (LBA-S)

Garantie

Pentru linistea conducatorului auto, KONA Electric dispune de pachetul Hyundai de 5 ani garantie fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa de 8 ani sau 160.000 de kilometri pentru bateria litiu-ion polimer.

5 ani garantie fara limita de kilometri

Garantia include sistemul de propulsie, directia, suspensia, precum si
sistemul de franare.

Oferta de Pret

Solicita o oferta personalizata acum!
Contacteaza-ne:
tel: 0748-888378
email: hyundai@mondocars.ro

    Detalii personale


    Nota: Campurile marcate cu * sunt obligatorii pentru a va putea procesa solicitarea