Exterior

PROIECTAT PENTRU PERFORMANTA.

Faruri LED

 Cu ajutorul tehnologiei LED, farurile ofera proiectii puternice cu un consum redus de energie. Proiectoarele multiple asigura o iluminare pe niveluri diferite de inaltime.

Stabilitate si confort

 Spoilerul contribuie la minimizarea turbulentelor, marind in acelasi timp forta componentelor inferioare pentru o pozitie stabila de condus.

Faruri de zi LED (DRL)

 Datorita designului Active Airflow care dirijeaza patrunderea aerului, farurile de zi (DRL) reduc turbulentele din jurul rotilor.

Sculptat de vant si ingeniozitate.

 Echipa Hyundai a creat un exterior impresionant, care aduce in acelasi timp o contributie semnificativa la indeplinirea cerintelor de protectie a mediului. Conturul simplu, dar rafinat, desenat cu grija, contribuie la imbunatatirea performanțelor aerodinamice.

Jante din aliaj de 16˝

 Minimizeaza turbulentele si optimizeaza consumul.

Interior

Sistem de navigatie cu ecran tactil de 10,25’’
Noul sistem de navigatie de 10,25”, echipat cu un ecran tactil personalizabil, integreaza serviciile Live, incluse timp de 5 ani. Serviciile Hyundai Live ofera informatii in timp real despre vreme, trafic si radare (acolo unde legea o permite), plus preturi pentru combustibili, disponibilitatea locurilor de parcare si cautari ale diferitelor puncte de interes.
Computer de bord
Computerul de bord dispune de un ecran LCD de 7’’. Stilul si culoarea afisajului variaza in functie de modul de conducere selectat: ECO sau Sport, afisand informatii referitoare la viteza, consumul de combustibil si nivelul de incarcare a bateriei.
Calitate vizibila
Componentele de calitate inalta care se regasesc in interior sunt evidentiate de elementele cromate.

Performante

Performanta Hibrida.

 IONIQ Plug-in este alimentat de un sistem puternic de propulsie care are grija de mediul inconjurator datorita caracterului hibrid.

Cand propulsorul electric si cel GDi de 1,6 litri functioneaza simultan, IONIQ Plug-in demareaza cu 141 CP. Modelul poate folosi si propulsia complet electrica sau doar cea pe baza de carburant. Tranzitia intre cele trei moduri de rulare este aproape imperceptibila. In modul complet electric, IONIQ are o autonomie de 66 km datorita bateriei litiu-ion de 8,9 kW/ h.

Transmisie cu dublu ambreiaj in 6 trepte

 Transmisia performanta asigura un timp scurt de raspuns pentru o experienta de condus sportiv si eficient.

ALIMENTAREA BATERIEI

Cablu de alimentare cu control incorporat (ICCB)
IONIQ Plug-in poate fi alimentat de la surse variate. Cablul este proiectat sa se conecteze atat la o priza obisnuita, precum si la o statie profesionala de incarcare.

Garantie

IONIQ Plug-in dispune de pachetul Hyundai de 5 ani garantie
fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa pentru bateria litiu-ion polimer.

5 ani garantie fara limita de kilometri

Garantia include sistemul de propulsie, directia, suspensia, precum si
sistemul de franare.

Preturi

Motorizare Echipare Pret lista Pret promotie Pret oferta Program
Hyundai 2020*
Pret Program Remat 2020**
1.6 l, 141 CP, benzina, Exclusive Exclusive 33.748 € 31.904 € 30.405 € 24.805 €

Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
Hyundai Auto Romania SRL isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil.

*Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil, in luna aprilie 2020. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 € (TVA inclus) oferite de Hyundai Auto Romania, calculate in euro. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

**Oferta supusa unor termene si conditii, destinata persoanelor fizice, valabila pana la 30 aprilie 2020, in limita stocului disponibil. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 €, TVA inclus, oferita de catre Hyundai Auto Romania, calculata in euro si a contravalorii primei de casare de 6.500 RON, disponibila in PSIPAN, derulat de catre Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru Mediu. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Specificatii