Exterior

SCULPTAT DE VANT.

Faruri bi-LED

Farurile bi-LED confera modelului un aspect distinctiv si o vizibilitate sporita.

Performante aerodinamice

Noua grila cu efect 3D subliniaza exteriorul impresionant.

Lumini de zi cu LED

Luminile de zi cu LED adauga o alura impresionanta, sporind atractivitatea modelului.

Oglinzi exterioare

Conturul oglinzilor exterioare optimizeaza fluxul de aer si minimizeaza zgomotul. Mai mult, pentru un aspect premium, modelul dispune de manere cromate.

Jante

Noul IONIQ Hibrid dispune de jante din otel de 16’’, precum si de jante din aliaj de 17’’.

Elemente remarcabile de design

In partea din spate, IONIQ beneficiaza de elemente de design care accentueaza aspectul sportiv al modelului.

Spoiler spate integrat in luneta

Minimizeaza turbulentele si rezistenta aerului, contribuind la o stabilitate sporita.

Blocuri optice spate

Blocurile optice adopta noua semnatura vizuala, fiind proiectate pentru un aspect dinamic.

Interior

Sistem audio Infinity
Indiferent daca alegi sa ramai conectat sau sa pornesti intr-o calatorie in afara orasului, sistemul audio ofera performanta sonora remarcabila, pentru experiente de neuitat.
Computer de bord
Computerul de bord dispune de un ecran LCD de 7’’. Stilul si culoarea afisajului variaza in functie de modul de conducere selectat: ECO sau Sport, afisand informatii referitoare la viteza, consumul de combustibil si nivelul de incarcare a bateriei.
Sistem de navigatie cu ecran tactil de 10,25’’
Noul sistem de navigatie de 10,25”, echipat cu un ecran tactil personalizabil, integreaza serviciile Live, incluse timp de 5 ani. Serviciile Hyundai Live ofera informatii in timp real despre vreme, trafic si radare (acolo unde legea o permite), plus preturi pentru combustibili, disponibilitatea locurilor de parcare si cautari ale diferitelor puncte de interes.
Camera video pentru marsarier
Camera video pentru marsarier sporeste siguranta si confortul.
Incarcare wireless
Noul IONIQ Hibrid integreaza un suport pentru incarcare wireless prin inductie (standard Qi).

Performante

Performanta Hibrid.

Sistem de propulsie hibrid

Propulsorul hibrid cu ardere interna, motorul electric alimentat de bateria litiu-ion polimer si transmisia automata cu dublu ambreiaj in sase trepte au fost proiectate pentru a lucra in armonie si pentru a atinge eficienta maxima.

Motor pe benzina

Motorul pe benzina cu injectie directa Kappa 1,6 GDi, care a fost modificat pentru a putea fi integrat intr-un sistem de propulsie hibrid, dezvolta o putere de 105 CP si un cuplu maxim de 147 Nm.

Motor electric

 Dinamismul remarcabil al variantei IONIQ Hibrid este asigurat de cei 43,5 CP/ 170 Nm ai motorului electric.

Bateria litiu-ion polimer

 Motorul electric este propulsat de o baterie litiu-ion polimer, cu o capacitate de 1,56 kWh, pozitionata sub bancheta spate.

Posibilitati de rulare: Eco si Sport

Modul ECO imbunatateste eficienta consumului de combustibil, in timp ce modul Sport permite schimbarea rapida a treptelor de viteza, pentru experiente inedite la volan.

Performante remarcabile

 Motorul electric livreaza cuplul maxim instantaneu, pentru performante remarcabile chiar si la viteze reduse.

Transmisie cu dublu ambreiaj (DCT)

Controlul distributiei puterii se realizeaza printr-o transmisie cu dublu ambreiaj (DCT), care ofera o experienta unica de condus la bordul modelului IONIQ. Aceasta transmisie in sase trepte ofera in acelasi timp un raspuns prompt al acceleratiei, schimbari line ale treptelor de viteza, dar si consum si emisii de noxe reduse.

Simplu si agil

 Structura caroseriei incorporeaza in proportie de 53% otel de inalta rezistenta si aluminiu, care, alaturi de suspensia spate multi-link si centrul de greutate coborat, asigura o tinuta de drum optima si mai multa manevrabilitate.

Siguranta

Siguranta, o prioritate.

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKAS)
Alerteaza conducatorul auto in cazul schimbarii benzii de rulare fara actionarea semnalizatoarelor. LKAS avertizeaza vizual si sonor, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare.
Sistem de monitorizare a unghiului mort (BSD)
Utilizand tehnologia radar, BSD monitorizeaza partile laterale spate ale masinii si, in cazul in care este detectat un alt autovehicul, un semnal de alerta este afisat in retrovizoarele exterioare. In plus, cu ajutorul senzorilor BSD, sistemul RCTA (Avertizare la deplasarea in marsarier) detecteaza vehiculele aflate in spate, atunci cand unitatea este manevrata pentru iesirea din spatii de parcare cu vizibilitate redusa, avertizand conducatorul auto.
Sistem autonom de franare (AEB)
Modelul beneficiaza de sistem autonom de franare la detectarea pietonilor. Cu ajutorul senzorilor radar si al camerei frontale, AEB actioneaza in trei etape. Initial, sistemul avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.
Pilot automat (SCC)
Cu ajutorul sistemului radar frontal, SCC mentine viteza si distanta constante fata de autovehiculul din fata, actionand automat pedala de acceleratie sau frana.
Baterie repozitionata
Bateria a fost pozitionata in partea inferioara pentru a spori siguranta in cazul unei coliziuni, precum si pentru generarea unui spatiu mai mare in habitaclu.
Sistemul eCall
In situatia in care se declanseaza airbag-urile, eCall permite efectuarea automata a unui apel de urgenta de la bordul autovehiculului. Ioniq electric dispune, de asemenea, de un buton eCall care poate fi activat manual pentru asistenta.
Sistem de sapte airbaguri
Autovehiculul include sapte airbaguri - doua frontale, doua laterale, doua cortina si unul pentru genunchii conducatorului auto.

Specificatii