Exterior

Dinamic si expresiv.

Designul dinamic si elegant evidentiaza contrastul dintre suprafetele fluide si liniile ferme ale caroseriei. In comparatie cu predecesorul, proportiile au fost modificate, prin coborarea liniei plafonului, dar si prin extinderea in latime.

Farurile cu design special.

Farurile sunt integrate in bara frontala aerodinamica, intregind aspectul bine conturat si elegant al autovehiculului.

Jante din aliaj.

Impactul vizual este completat de jantele din aliaj de 15”, precum si de cele de 16’’, disponibile optional.

 Grila frontala de mari dimensiuni.

Alura sportiva este subliniata de grila de tip cascada, care incorporeaza luminile de zi cu LED. Aceasta dezvaluie o structura interioara de forma unui fagure de miere, caracteristica mostenita de la modelele i10 anterioare.

Interior

Confort si eleganta.

Designul habitaclului subliniaza elementele de noutate si expresivitate ale noului i10, dar fara a compromite insa utilitatea. Plasarea fantelor de ventilatie pe interiorul portierelor sustine orizontalitatea arhitecturii, conferind o senzatie de spatialitate. Banda decorativa de pe plansa de bord prezinta acelasi finisaj 3D tip „fagure de miere” ca si interiorul portierelor.

Proportii redefinite.
Noul i10 este disponibil in variantele cu patru si cinci locuri. Datorita ampatamentului extins, spatiul pentru pasageri a fost suplimentat.
Conectivitate de referinta in segment.
Toate functiile sunt integrate in ecranul tactil color de 8 inchi, cel mai mare din segmentul A. Apple CarPlay si Android Auto garanteaza o integrare perfecta a aplicatiilor de pe smartphone cu sistemul de infotainment al autovehiculului. Mai mult, i10 dispune si de un suport pentru incarcare wireless prin inductie, pentru telefoanele de tip smartphone compatibile.
Design remarcabil.
Fantele de ventilatie sunt integrate in plansa de bord, care dispune de un finisaj 3D tip „fagure de miere”.

Performante

Eficienta sporita.

Noul i10 este disponibil in doua variante de motorizare: 1 litru MPi, trei cilindri, 67 CP, cuplu de 96 Nm si 1,2 litri MPi, patru cilindri, 84 CP, cuplu de 118 Nm.
Ambele propulsoare dispun de o cutie de viteze cu cinci trepte: manuala (MT) sau automatizata (AMT). Sistemul Idle Stop and Go (ISG), o dotare standard pentru i10, contribuie la reducerea consumului de carburant, a emisiilor de CO2 si la cresterea eficientei.
Transmisie manuala.

Pentru pasionatii de condus care prefera sa schimbe treptele de viteza, Hyundai propune o transmisie manuala in cinci trepte.

Transmisie automatizata.

Transmisia automatizata cu cinci rapoarte ofera o operare intuitiva.

Siguranta

Pachetul Hyundai SmartSense.

 Pentru a respecta standardele europene de siguranta, pachetul Hyundai SmartSense, disponibil pentru noul model, integreaza cele mai recente sisteme de siguranta: asistenta la coliziune frontala (FCA), asistenta pentru faza lunga (HBA), asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA), sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW), precum si sistem inteligent de avertizare asupra limitei de viteza (ISLW).

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA)

Alerteaza conducatorul auto in cazul schimbarii benzii de rulare fara actionarea semnalizatoarelor. LKA avertizeaza vizual si sonor, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare.

Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni.

FCA este un sistem avansat de siguranta activa care alerteaza conducatorul auto in caz de urgenta si franeaza autonom daca este necesar. FCA functioneaza la viteze de peste 8 km/h.

Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCW).

Cu ajutorul unei camere multifunctionale, sistemul de asistenta la coliziune frontala (FCW) avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.

Sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW)

Permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie neobisnuita a directiei sau alte semne de oboseala.

Sistem de asistenta pentru faza lunga (HBA).

HBA permite comutarea in mod automat a fazei
lungi / scurte in momentul in care este detectat un autovehicul din
sens opus. Mai mult, sistemul de asistenta la faza scurta (LBA-S)
actioneaza lampile aditionale in functie de viteza vehiculului si
unghiul de virare.

Confort

Intuitiv si versatil.

Hyundai i10 este lider in segment in privinta spatiului interior. Datorita ampatamentului extins, spatiul pentru pasageri a fost suplimentat, fiind proiectat pentru transportul a cinci persoane.
Volan incalzit
Urca-te la bord si savureaza calatoriile din sezonul rece!
Sistem eCall
In situatia in care se declanseaza airbag-urile, eCall permite efectuarea automata a unui apel de urgenta de la bordul autovehiculului. Hyundai i10 dispune, de asemenea, de un buton eCall care poate fi activat manual pentru asistenta.
Portbagaj generos
Portbagajul ofera un spatiu de depozitare de 252 litri, iar pentru o incarcare facila, pragul acestuia a fost coborat cu 29 de mm. Spatiul pentru bagaje poate fi rapid reconfigurat datorita scaunelor pliabile.
Sistem de navigatie.
Clientii care opteaza pentru sistemul de navigatie primesc un abonament la Hyundai LIVE Services, care ofera informatii in timp real despre trafic si vreme, precum si despre pozitionarea camerelor radar, in tarile in care acest lucru este permis.

Oferta de Pret

Solicita o oferta personalizata acum!
Contacteaza-ne:
tel: 0748-888378
email: hyundai@mondocars.ro

  Detalii personale


  Nota: Campurile marcate cu * sunt obligatorii pentru a va putea procesa solicitarea
  Specificatii

  Dotare
  Comfort+
  Highway+
  Geamuri cu tenta inchisa
  Jante - 14" otel / anvelope - 175/65 R14
  Jante aliaj - 15"/ anvelope - 185/55 R15
  Lumini de zi
  Manere exterioare usi si capace oglinzi laterale in culoarea caroseriei
  Oglinzi exterioare actionate electric, incalzite, cu semnalizare incorporata
  Spoilere fata+spate vopsite in culoarea caroseriei
  Manere usi interior cu tenta cromata

  Imaginile disponibile sunt cu titlu de prezentare. Informatiile si imaginile prezentate se bazeaza pe datele disponibile la momentul publicarii, pot diferi de la regiune la regiune si pot fi modificate fara un anunt prealabil. Este posibil ca unele echipamente sa nu fie disponibile in varianta de echipare standard, putand fi achizitionate contra cost. Toate autovehiculele sunt dotate si livrate de catre producatorul Hyundai numai cu anvelope de vara. Valorile specificate in detaliile tehnice si volumul portbagajului pot varia in functie de gradul de echipare. Hyundai Auto Romania isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile tehnice si echiparile, fara un anunt prealabil.
  Modelul beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani verificari tehnice periodice gratuite. Autovehiculele exploatate in scop comercial (ex.: scoli de soferi, taxi, inchiriere auto etc.) beneficiaza de o garantie de trei ani, in limita a 100.000 kilometri.