Hyundai demareaza campania “Be there with Hyundai”, in calitate de partener oficial FIFA 2017

Publicat de admin 03.03.2017 0 Comment(s)

Hyundai, in calitate de partener oficial FIFA 2017, demareaza campania ”Be there with Hyundai” (Fii acolo impreuna cu Hyundai), prin intermediul careia iubitorii fotbalului au sansa de a castiga bilete la meci, prin dezvoltarea unui slogan pentru sustinerea echipei favorite.

Creatorii celor mai bune mesaje, pentru fiecare dintre cele opt tari inscrise la turneu, vor avea oportunitatea de a urmari din tribune echipa preferata. In plus, fiecare slogan castigator va fi inscriptionat pe autobuzul echipei pentru care a fost realizat.

“Prin intermediul acestui parteneriat oferim iubitorilor fotbalului posibilitatea de a participa la unul dintre cele mai mari turnee sportive din lume si de a beneficia de experiente peste asteptari”, a declarat Scott Noh, Head of Overseas Marketing al Hyundai Motor.

Campania „Be There With Hyundai”, un program incheiat impreuna cu FIFA, a fost lansata in 2006. Pentru prima data, anul acesta suporterii Hyundai au ocazia de a calatori impreuna cu echipa preferata, in autovehiculul oficial al evenimentului. Sloganurile pot fi inscrise in perioada 1 - 30 martie, pe pagina: FIFA.com/BeThereWithHyundai.

Dupa incheierea primei etape, cele mai bune trei sloganuri pentru fiecare tara vor fi supuse votului online, in intervalul 18 aprilie - 1 mai. Textele castigatoare vor fi publicate incepand cu data de 15 mai, pe website-ul campaniei, dar si pe retelele de socializare ale Hyundai Motor si ale FIFA.

Cupa Confederatiilor FIFA reprezinta un turneu organizat o data la patru ani, in cadrul caruia concureaza tarile campioane continentale, echipa tarii gazda, precum si tara castigatoare a ultimei editii a Cupei Mondiale FIFA. Cele opt participante sunt: Australia, Camerun, Chile, Germania, Mexic, Noua Zeelanda, Portugalia si Rusia.

Despre Hyundai
Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala noua modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.